Revolutionaire nieuwe pijnstiller bij fibromyalgie

PEA is een pijnstiller voor mensen met chronische pijnklachten. PEA is een lichaamseigen stof die zonder problemen een hele lange tijd gebruikt kan worden zonder nevenschade aan organen of maag.

Over  Pea 

PEA is een stof waarvan de werking al jarenlang bekend is. Het is echter in de vergetelheid geraakt en pas in de jaren 90 weer opgepakt voor onderzoeken. De resultaten waren verbluffend.

Onderzoek naar PEA heeft laten zien dat het werkzaam is voor voornamelijk chronische pijnen.
Bij chronische pijnvormen zijn cellen in het lichaam beschadigd. Door de beschadiging worden bepaalde cellen die bij ontsteking een rol spelen overactief.

 

Dit zijn de zogenaamde mestcellen.
Mestcellen is één van de soorten witte bloedcellen die ons immuunsysteem vormen. Doordat deze overactief worden bij een beschadiging van weefsel zorgen zij voor ontstekingen.
Deze (laaggradige)  ontstekingen zorgen voor de pijn bij chronische pijnklachten.

Deze ontstekingscellen die om de één of andere reden overactief zijn geworden (en blijven en dus pijn blijven veroorzaken) moeten dus geremd worden en dat is wat PEA doet.

PEA brengt deze cellen weer tot rust waardoor de pijn afneemt en stopt.

 

Hoe werkt PEA in het lichaam?

PEA dringt een lichaamscel binnen en oefent daar een positieve werking uit op de kernreceptor. Deze kernreceptor dringt de ontstekingsreactie terug en daarmee ook de pijn.

Waar kan PEA voor gebruikt worden?

PEA is een veelzijdig middel wat cellen tot rust brengt, maar bevat eveneens een molecuul die het zelfherstellend vermogen van het lichaam ondersteunt.
Om die redenen is het middel breed inzetbaar.

Werking van PEA ten opzichte van chemische pijnstilling

Een chemische pijnstilling legt de zenuw direct plat waardoor de pijn ook direct afneemt (of dat is in ieder geval de bedoeling)
Met PEA moet er een soort van spiegel opgebouwd worden. De PEA moet de lichaamscel binnendringen, de kernreceptor activeren die dan vervolgens de ontstekingscellen tot rust moet brengen.

Alvorens dat de PEA werkt gaat er een behoorlijk proces aan vooraf en afhankelijk van hoe erg de pijn is kan het tot 28 dagen duren voordat de PEA volledig in het lichaam werkzaam is.

Het is dus aan te raden om bij pijn  PEA te gaan gebruiken met daarbij de eerste weken nog een chemische pijnstiller. Vervolgens ga je de chemische pijnstiller afbouwen zodat alleen de PEA overblijft.

Als je ongeveer 2 maanden van de chemische pijnstilling af bent en nog steeds pijnvrij dan werkt het middel optimaal bij jou.
Soms merk je pas dat je pijnvrij of zo goed als pijnvrij bent als je pas weer stopt met de PEA.

Nadelen van PEA en chemische pijnstilling

Van PEA zijn geen bijwerkingen bekend, ook niet na een overdosis van 50x de aanbevolen hoeveelheid. De overdosis PEA wordt in het lichaam afgebroken en via de urine of ontlasting afgevoerd.
PEA kan levenslang gebruikt worden zonder dat er schade ontstaat aan organen of verder in het lichaam

Alle andere chemische pijnstillers kunnen hele vervelende bijwerkingen hebben met zelfs de dood tot gevolg.

 

Ga pijnvrij leven zonder schadelijke gevolgen voor de rest van je lichaam

Bestel vandaag nog de PEA zodat je zo snel mogelijk kan beginnen.